Sporturi

PRIMA declaratie a omului care a facut America sa PLANGA! Cauza atentatului terorist de la Boston

Dzhokhar Tsarnaev, suspect in cazul atentatului de la maratonul din Boston, de acum o saptamana, a facut primele declaratii in fata anchetatorilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2013, 17:45
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2013, 17:36

Dzhokhar le-a spus procurorilor ca nici el, nici fratele sau, Tamerlan, ucis intr-un schimb de focuri cu fortele de ordine, nu au avut legaturi cu grupari teroriste recunoscute si ca motivele atentatului pe care l-au planuit sunt religioase. Ieri, un judecator federal l-a vizitat pe Dzhokhar, 19 ani, la spitalul unde e internat dupa ce a fost ranit de politie, i-a citit acuzatiile formulate impotriva lui si l-a informat ca va trebui sa faca fata unui proces in care e invinuit de uz de arma de distrugere in masa.

Fratii Tsornaev au planuit atentatul de la maraton exclusiv din ratiuni religioase, nefiind ajutati de nimeni sa puna la punct planul sau sa creeze bombele. Dzokhar a suferit rani care ii afecteaza abilitatile de comunicare si le-a dat raspunsuri procurorilor doar prin miscari ale capului.

Intr-un comunicat dat publicitatii recent,  FBI precizeaza ca cei doi detineau arme de foc, munitie si alte materiale explozibile pe care ar fi intentionat sa le foloseasca in cazul altor activitati criminale.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies