DEZASTRU in Croatia! O echipa URIASA, suspendata pentru nereguli financiare! In Liga lui Mitica, echipele scapa basma curata!

Hajduk Split Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Martie 2012, 08:32
Data actualizarii: Vineri 30 Martie 2012, 08:32

Federatia Croata de Fotbal a luat masuri drastice din cauza neplatii datoriilor. Trei echipe au fost suspendate, printre care si renumita Hajduk Split!

Cluburile Hajduk Split, FC Sibernik si Karlovac au fost suspendate pentru neplata datoriilor catre alte echipe, dar si pentru intarzierea salariilor catre proprii jucatori.

"Hajduk Split a fost suspendata pentru neplata datoriilor catre FC Sibernik, in timp ce celelalte doua cluburi au fost suspendate pentru neplata salariilor propriilor jucatori", a anuntat federatia croata. In acest moment, Hajduk Split este pe locul 2 in campionat, iar celelalte doua echipe se bat pentru evitarea retrigradarii. 

Decizia vine la cateva zile dupa ce in Croatia s-au efectuat arestari, inclusiv in randul federalilor, pentru luare de mita si trucarea unor partide.

Spre deosebire de campionatul croat, in Romania aceste nereguli financiare nu afecteaza prea mult cluburile vinovate. Spre exemplu, desi are datorii de 2 milioane de euro, Poli Timisoara joaca in continuare in liga a doua, iar in trecut, rapidistii Bozovic, Ricardo Fernandes si Cassio au fost evacuati din case pentru neplata chiriei de catre club. La inceputul lui 2012, si jucatorii de la Brasov erau neplatiti de trei luni, iar in urma cu cinci ani, fotbalistii Sportului erau platiti in produse electronice si imbracaminte de patronul Vasile siman, aflat in lipsa de lichiditati.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!