VIDEO EXCLUSIV Daniel Pancu: ”Niciodată în viața mea nu o să mai vorbesc despre subiectul Cecenia sau Kadîrov”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2022, 13:31
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2022, 13:38

Daniel Pancu a vorbit din nou despre declarațiile oferite în urmă cu o săptămână, legat de liderul cecen Ramzan Kadîrov.

Pancu a fost criticat de mai multe voci importante din lumea fotbalului după ce a vorbit în termeni laudativi despre Kadîrov, apropiat al lui Vladimir Putin.

„Am avut o săptămână grea, foarte grea. Eu sunt vinovat, n-am dat vina pe nimeni, nu sunt supărat pe nimeni, din cei care au reacționat normal, pe undeva.

Pentru mine e un subiect încheiat, trăim vremuri de război. Niciodată în viața mea nu o să mai vorbesc despre subiectul Cecenia, Kadîrov. E punct final. A fost un loc în care m-am simțit bine, nu puteam să mint lumea că nu m-am simțit bine! Nu sunt supărat pe nimeni dintre cei care au sărit pe nimeni, oamenii nu mă cunosc.

Dacă sărea cineva care mă cunoaște, da, aveam o discuție cu el. Dar oamenilor, după aparențe, le dau dreptate. Niciodată în viața mea n-o să mai vorbesc, public niciodată nu o să mai existe subiectul ăsta!”, a spus Pancu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Declarațiile care au revoltat opinia publică

„Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viață! Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs”, a spus Pancu pentru Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!