GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo, un adevărat cuceritor! S-a aflat gestul extrem făcut pentru a cuceri câteva femei faimoase 

Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Aprilie 2023, 17:47
Data actualizarii: Vineri 21 Aprilie 2023, 17:48

Cristiano Ronaldo (38 ani) este unul dintre cei mai apreciați și râvniți bărbați de pe planetă. 

Superstarul portughez s-a remarcat nu doar datorită recordurilor doborâte și trofeelor câștigate ci și datorită aspectului său fizic. Se știe despre Cristiano Ronaldo că are grijă intensă se fizicul său, iar de-a lungul timpului s-a întâlnit cu numeroase modele sau persoane faimoase. 

Una dintre caracteristicile atacantului este ambiția, de care a dat dovadă atât în teren, cât și în afara lui. Un fost maseur al lui Cristiano Ronaldo a dezvăluit care a fost „nebunia” pe care a făcut-o portughezul în încercarea de a cuceri persoane faimoase. 

Cum a încercat Cristiano Ronaldo să obțină numerele unor femei faimoase 

Conform publicației The Sun, portughezul a recurs la un gest extrem pentru a obține numărul de telefon al lui Dannii Minogue, sora lui Kylie Minogue, și cu Kimberly Wyatt, care face parte din trupa Pussycat Dolls. Rod Thornley, maseur al portughezului în prima sa etapă la Manchester United, a povestit la podcast-ul „Undr The Cosh” cum l-a pus atacantul să îi facă rost de numerele de telefon ale celebrităților. 

„Ronaldo mi-a lăsat un mesaj să îi transmit, era la televizor emisiunea și m-a întrebat: 'Cine e fata asta?' Era Dannii Minogue. M-a întrebat dacă pot să îi dau numărul ei. 

Eram doar maseurul de la United, însă aveam foarte multe contacte și la 4-5 zile distanță aveam numărul lui Dannii Minogue, i l-am dat. La 4 sau 5 luni distanță, când era la televizor tot emisiunea aia, mi-a cerut să îi fac rost de numărul lui Kimberly Wyatt. L-am întrebat: 'Și ce îmi iese? Îți fac rost de numere și nu primesc nimic la schimb.' Mi-a zis 'E bine, vrei mașina mea?' Avea un Porsche Carrera Cabrio 'Dacă plec la Real Madrid, îți vând mașina la jumătate de preț'. 

La finalul sezonului l-am întrebat dacă rămâne în picioare înțelegerea și s-a ținut de cuvânt. I-am dat 30.000 de lire pentru o mașină de 60.000 de lire. Ziua următoare am vândut-o cu 50.000 de lire”, a dezvăluit bărbatul conform Mundo Deportivo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!