Cristiano Ronaldo, mai sincer ca niciodată despre relația cu Georgina Rodriguez: "A făcut în așa fel încât să nu cad"

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Decembrie 2023, 19:37
Data actualizarii: Joi 28 Decembrie 2023, 20:17

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au trecut printr-o tragedie în 2022. 

Cei doi au devenit părinți din nou, însă evenimentul a fost marcat de decesul la naștere al unuia dintre gemeni. 

La mai bine de un an și jumătate de la respectivul momentul, Cristiano Ronaldo a mai făcut anumite destăinuiri despre acest subiect și despre importanța partenerei lui în viața sa. 

"A suferit când era tânără și privește viața cu alți ochi. Mă ascultă, îmi oferă stabilitate și a făcut în așa fel încât să nu cad după moartea băiatului nostru. 

Vreau să mă căsătoresc cu ea, este în plan și acest lucru. Este foarte matură pentru vârsta ei", a povestit starul portughez. 

Pact solid între Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo

Presa spaniolă a dezvăluit că tânăra de 29 de ani este trecută drept mamă în actele gemenilor Eva și Matteo, nu doar pentru Alana și Bella Esmeralda. 

"Știu dintr-o sursă foarte solidă, apropiată Georginei, că în acte nu este mamă doar pentru Alana și Bella Esmeralda, pe care le-a născut, ci și pentry gemenii Eva și Matteo. Nu sunt copiii ei biologici (n.r. gemenii), dar sunt trecuți ca fiind copiii ei.

Pe 18 decembrie 2018, Georgina a călătorit singură de la Torino la Lugano, pentru a o înregistra pe Alana Martina la consulatul portughez din orașul elvețian. Tot atunci au fost înscriși și Eva și Matteo, născuți în 2017.

Argentinianca avea asupra ei o procură semnată de Cristinao, care îi dădea drepturi depline asupra acestei chestiuni", a declarat jurnalista Maya Oliveira, citat de AS.

În plus, în cadrul contractului prenupțial semnat între cei doi, în caz de despărțire, Georginei Rodriguez i-ar reveni proprietatea din La Finca și 100.000 euro lunar, pe viață.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!