Controversatul Andrew Tate are o avere impresionantă! Dezvăluirile presei internaționale despre fostul luptător, arestat în România pentru viol și trafic de persoane

Andrew Tate Tristan Tate Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 21:49
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 21:50

Andrew și Tristan Tate au fost reținuți de DIICOT joi seară, din locuința din România, fiind acuzați de viol și trafic de persoane.

Cei doi foști luptători de origine britanică au fost arestați și reținuți pentru 30 de zile în urma acuzațiilor care le-au fost aduse. Andrew Tate a avut o carieră impresionantă în kickboxing, carieră pe care a început-o la 19 ani, în 2005, iar în 2008 se afla în top 10 cei mai buni kickboxeri din Anglia. 

În 2016 a ales celebritatea, alăturându-se emisiunii Big Brother din Anglia, devenind rapid un personaj controversat, după ce au ieșit la suprafață mai multe comentarii rasiste pe care le-a făcut, dar și clipuri în care lovea o femeie cu o curea. A fost dat afară din show, deși s-a dovedit ulterior că imaginile din clip au fost făcute consensual. 

De-a lungul ultimilor ani, Tate și-a deschis o emisiune numită "Hustler's University", prin intermediul căreia cere oamenilor bani în schimbul sfaturilor, însă părerile sale au fost adesea catalogate ca fiind controversate și misogine. Andrew și Tristan Tate au fost interziși de pe rețelele de socializare, primind însă recent acces pe Twitter, după ce Elon Musk a preluat compania. 

Ce avere are Andrew Tate 

Publicația Marca a analizat viața lui Andrew Tate, care a făcut o adevărată avere de-a lungul carierei sale. Fostul luptător ar avea o avere de 50 de milioane de dolari, după cum informează sursa citată, conform unui site de specialitate. 

Cu toate astea, fanii britanicului contrazic informațiile sugerând că averea lui Tate s-ar ridica între 300 și 400 de milioane de dolari. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!