Cine și-o amintește pe „Strâmba lui Dodel”? Cum arată acum Diana Gureșoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase

Diana Gureşoaie Cristi Tanase stramba lui dodel Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Iulie 2021, 11:17
Data actualizarii: Joi 15 Iulie 2021, 08:43

În urmă cu aproximativ 10 ani, în presa mondenă a acelor vremuri apărea o nouă domnișoară care reușea să devină vedetă peste noapte: „Strâmba lui Dodel”!

Tânăra nu era nimeni alta decât iubita lui Cristi Tănase, un adevărat star al echipei patronate de Gigi Becali. Pe numele real Diana Gureșoaie, femeia a apărut în tabloide inclusiv după ce s-a despărțit de fotbalist, iar în anul 2015 ea a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul „Prostituate de lux”, fiind acuzată că era intermediara oamenilor de afaceri care voiau să facă sex cu diferite tinere.

Urmărită pe rețelele de socializare de zeci de mii de persoane, Diana Gureșoaie s-a schimbat total și pare că nu mai vrea deloc să amintească de „Strâmba lui Dodel”. Postările ei sunt de-a dreptul incendiare și adună mii de like-uri din partea internauților.

Mai mult decât atât, unele poze postate de fosta iubită a fotbalistului care acum joacă la FC Argeș sunt la limita decenței, ea apărând inclusiv nud.

foto: Agerpres; Instagram Diana Gureșoaie

Vezi și: Oferta lecțiilor de supraviețuire în cartier împreună cu Meitii - Facem Level (Summer Edition susținută de Republic of Gamers) – episodul 25

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!