Cinci mutari despre care vorbeste toata Europa cu 5 romani in prim plan! Primul pe lista lui Wenger: romanul pe care Arsenal vrea sa dea 15 milioane. City il vrea si ea!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Mai 2012, 21:45
Data actualizarii: Sambata 26 Mai 2012, 23:51

Se vorbeste iar de Romania in presa de afara. Italienii sunt cei mai preocupati de soarta a trei jucatori romani!

1. Stefan Radu se pregateste sa se desparta de Serie A, dupa 4 ani in Italia. Sky Sports scrie ca fundasul poate ajunge in Premier League. Si City, si Arsenal il vor pe capitanul de 25 de ani al lui Lazio, care are o clauza de reziliere de 30 de mil. de euro. Italienii ar fi dispusi sa il lase sa plece si pe 15 mil.de euro, suma care ii convine lui Wenger. Seicii de la City se arunca si ei la pretul asta. 

2. Gabi Torje la Juventus! Mijlocasul a bifat 12 meciuri la Udinese si a inscris 2 goluri, dar a reusit sa il impresioneze pe Conte. "E tanar, il vreau, poate sa creasca enorm la noi", ar fi spus antrenorul campion din Italia sefilor de la Juventus. Pe langa faptul ca are 22 de ani doar,  Torje mai are un avantaj: e si foarte ieftin. Udinese fiind dispusa sa ii dea drumul pentru 6 mil. de euro. 

3. Lucescu in Qatar. Antrenorul pleaca din Romania cu capul plecat, dupa ce-a ratat si Cupa, si Campionatul. A ajuns la El Jais, in Qatar, unde isi ineaca amarul in milioane de euro. Primele de obiectiv ii mai pot aduce lui Razvan pana la 2 mil. de euro intr-un an. Olaroiu stie!

4. Chivu la Galata. Fatih Terim l-a convins pe Chivu sa vina in Turcia. Fostul capitan al nationalei a refuzat prelungirea cu Inter, care nu ii oferea decat 2 mil. de euro salariul pe un an. In Turcia, Chivu poate ajunge si la 4 mil. de euro, cu tot cu bonusuri. 

5. Mutu se poate intoarce la Fiorentina, care-i da salariu de 1 milion de Euro. In 5 ani la Fiorentina, Mutu a dat peste 50 de goluri. Daca ramanea la Cesena, in B, Mutu nu mai prindea nationala, lucru care l-a facut sa negocieze din nou cu echipa din Firenze, unde este in continuare un idol al fanilor viola. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!