„Cel mai sexy influencer de tenis” a stârnit din nou imaginația fanilor. Imagini spectaculoase de pe teren cu superba Rachel Stuhlmann

Rachel Stuhlmann Tenis Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Decembrie 2022, 08:04
Data actualizarii: Sambata 10 Decembrie 2022, 09:08

Fosta jucătoare de tenis, Rachel Stuhlamnn, a stârnit din nou imaginația fanilor de pe rețelele sociale cu o fotografie făcută pe teren. Deși a renunțat la joc, frumoasa brunetă nu a lăsat de tot tenisul, devenind influencerul numărul 1 în acest sport.

Activă pe rețelele sociale, unde are peste 240.000 de urmăritori, Rachel Stuhlman publică tot felul de fotografii de pe teren, prin care promovează tenisul. Conștientă că este posesoarea unui corp de model, tânăra superbă știe ce ținute să poarte pentru a-și pune în evidență rotunjimile.

Recent, aceasta a pozat pe terenul de tenis într-o ținută care le-a tăiat răsuflarea fanilor. Îmbrăcată într-un top scurt, cu un decolteu abisal și o fustă de blugi, Rachel a demonstrat încă odată de ce a primit titlul de "cel mai sexy influencer de tenis". 

La vederea fotografiei, fanii nu au putut ignora decolteul fostei jucătoare de tenis, făcând mici glume pe seama topului purtat:

"Am ratat primul retur pe serviciul tău. Eram atât de distras încât nici măcar nu am văzut racheta, mingea sau chiar terenul....", "Acel nasture lucrează intens", "Sunt reali (n.r sânii), cum joci tenis cu ei?".

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!