Cea mai TARE voce din istoria sportului vine la Bucuresti pentru meciul lui Lucian Bute!

michael buffer Lucian Bute Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2011, 12:44
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2011, 12:50

Celebrul Michael Buffer, cel mai cunoscut ring-announcer din lume, va veni la Bucuresti pentru gala "Campion pentru Romania"!

Cel mai cunoscut ringannouncer din lume, Michael Buffer, va prezenta in data de 9 iulie, la Romexpo, gala "Campion pentru Romania", in care Lucian Bute isi va apara titlul IBF la supermijlocie in fata francezului Jean Paul Mendy.

Nascut in 1944 in Philadelphia, Pennsylvania, Buffer este cunscut in toata lumea pentru celebra fraza "Let's get ready tu rumble!" pe care o rosteste inaintea meciurilor de box sau de wrestling.

"Let's get ready to rumble!" este marca inregistrata din 1992 si nu poate fi folosita de nici o alta persoana la spectacole publice. Din 1982, Michael Buffer anunta diverse evenimente din sportul mondial, fiind considerat "Premier Sports and Entertainment Announcer" de catre milioane de fani din intreaga lume. Buffer nu este o figura importanta doar in sport, vocea lui fiind folosita in productii internationale de film, radio si televiziune.

De-a lungul carierei, Buffer a anuntat mari evenimente sportive ca World Series, finalele Cupei Stanley, finalele NBA sau NFL. Michael Buffer a prezentat toate numele mari din boxul mondial incepand cu George Foreman, Mike Tyson, Lennox Lewis sau Evander Holyfield si terminand cu Floyd Mayweather sau Manny Pacquiao. El a aparut in mai multe talk-show-uri gazduite de Jay Leno, David Letterman, Arsenio Hall, Conan O'Brien sau Jimmy Kimmel.

Vocea lui a fost folosita in mai multe productii internationale: The Simpsons, South Park si Celebrity Deathmatch. Michael Buffer a jucat in peste 20 de filme printe care: Ready to Rumble, Rocky 5, Rocky Balboa, insa cea mai savuroasa aparitie a avut-o in filmul You Don't Mess with the Zohan (2008).

Introdus in Hall of Fame of Boxing, Buffer a fost adus in Romania de presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, care a negociat cu el timp de mai multe saptamani venirea la Bucuresti.

"A fost si dorinta ministrului Elena Udrea sa avem in cadrul galei «Campion pentru Romania» mai multe celebritati care sa dea o dimensiune mondiala evenimentului de la Bucuresti de pe 9 iulie. Nu este singura surpriza pe care o pregatim pentru gala lui Lucian Bute", a declarat Rudel Obreja.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!