GALERIE FOTO Cea mai frumoasă soție de fotbalist din România a dezvăluit ce a convins-o să facă: „M-a convertit!” 

Gabi Enache Lena Enache Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Februarie 2024, 15:20
Data actualizarii: Luni 05 Februarie 2024, 18:58

Gabi Enache (33 ani) și Lena sunt căsătoriți din 2021, formând unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. 

Rămas liber de contract din iulie 2023, după despărțirea de FC U Craiova, Gabi Enache nu și-a găsit până în prezent echipă. Fotbalistul a fost însă invitat la podcast-ul Anamariei Prodan, acolo unde a vorbit și despre soția sa, pe care nu s-a sfiit să o numească „cea mai frumoasă femeie din România”.

Lena este fost model, iar aparițiile sale cu greu trec neobservate. Soția lui Enache a vorbit despre căsnicia sa, dezvăluind cum a contribuit fotbalistul la schimbarea stilului său de viață. 

Lena Enache a dezvăluit cum a ajutat-o soțul său să se schimbe 

Într-un interviu acordat recent, Lena Enache a vorbit despre relația cu Gabi, dar și despre modul în care acesta a influențat-o, în special în ceea ce privește alimentația, datorită stilului său profesionist. 

„Știu că Gabi a zis public că sunt cea mai frumoasă femeie din lume. El îmi tot spune că sunt cea mai frumoasă. Dar nu e chiar așa.

Așa mă vede el și e important pentru mine asta. Dar sunt multe femei frumoase, mai ales aici, în România. Dar l-am răsplătit. I-am pregătit un banana bread vegan. Iar iarbă, da (râde, n. red.) Nu s-a lăsat de iarbă. 

Am început și eu să fac la fel (n.r. cu mâncarea). Am luat-o pe urmele lui Gabriel Enache, adică fără carne. Mă simt bine, culmea e că ajung la vorbele lui. E un stil de viață, chiar e mișto. M-a convertit…

Mâncăm de două ori pe săptămână pește, mâncăm ouă… Doar fără carne de porc sau altele. Am trădat, totuși. Când am fost la Maramureș acasă și, știi cum e, la Maramureș se gătește. Sunt niște preparate… A venit fratele meu cu slănină din aia afumată, d-aia adevărată.

Salivez și acum. Și am mâncat câteva bucățele și eu, și Gabi. Bine, slănina e un aliment sănătos, nu e ceva rău. Bunicii noștri au crescut așa și e foarte bine. Am 62 de kilograme la 1,80. Nu sunt înnebunită după mâncare, deci rezist ușor. Găsesc în altele plăcerile de zi cu zi”, a declarat Lena Enache conform Fanatik

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!