GALERIE FOTO Superba soție a lui Vitor Roque a reacționat imediat după eliminarea scandaloasă cu Alaves 

Vitor Roque Barcelona Dayana Roque Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Februarie 2024, 11:03
Data actualizarii: Duminica 04 Februarie 2024, 11:03

Barcelona a câștigat deplasarea cu Deportivo Alaves, scor 3-1, din etapa a 23-a din LaLiga. 

Meciul cu echipa lui Ianis Hagi s-a încheiat cu scandal după încă o controversă legată de arbitraj. Vitor Roque a înscris golul de 3-1, apoi a văzut două cartonașe galbene în decurs de cinci minute, fiind eliminat. Cel de-al doilea galben primit a stârnit controversa, după ce adversarul său, Rafa Marin a acuzat că a fost faultat de brazilian, însă reluările arată că Roque a încercat să evite contactul cu rivalul care se afla deja la sol și intrase prin alunecare la el. 

Soția lui Vitor Roque a reacționat după eliminare 

Eliminarea lui Roque a adus reacții dure asupra arbitrajului din Spania, care a tot fost contestat în ultimele zile, existând acuzații că Real Madrid este favorizată în acest sens, punând presiune pe arbitri prin intermediul canalului TV oficial. Dayana Lins Roque, soția lui Vitor, a reacționat imediat pe rețelele sociale după ce jucătorul a fost eliminat. 

Inițial, Dayana a postat pe Twitter „???????”, semn că nu înțelegea ce s-a întâmplat, iar apoi o fotografie cu Roque, după ce a marcat gol, alături de descrierea: „Golul s-a marcat, restul fără comentariu”. 

„Dumnezeu să binecuvânteze viața acestui arbitru”, a scris Dayana într-o postare pe Instagram. 

Dayana și Vitor s-au căsătorit înainte ca fotbalistul să se transfere oficial la Barcelona. Tânăra l-a însoțit pe brazilian în capitala Cataluniei. 

"Eliminare scandaloasă" a lui Vitor Roque la Alaves - Barcelona

În minutul 59, la Barcelona a intrat Vitor Roque. În doar 13 minute, tânărul atacant cumpărat din Brazilia a marcat un gol și s-a ales cu două cartonașe galbene, fiind eliminat. 

Roque a văzut primul galben în minutul 67 pentru o lovitură cu cotul asupra lui Tenaglia, faultul fiind unul evident, fără minge. La doar cinci minute distanță, brazilianul a fost avertizat a doua oară și a fost eliminat.

Vitor Roque a încasat al doilea galben pentru un presupus fault al lui Rafa Marin, însă toate reluările arată că jucătorul lui Alaves a simulat. Cum nu a fost vorba de o eliminare directă, ci de al doilea cartonaș galben, VAR-ul nu a putut interveni.

"Eliminare rușinoasă a lui Vitor Roque" și "Meci marcat de eliminarea scandaloasă a lui Vitor Roque", au fost titlurile date de publicațiile catalane Mundo Deportivo și Sport după meciul Alaves - Barcelona.

Eliminarea lui Roque vine în contextul unei situații deja tensionate în Spania. În ultima vreme, Barcelona a acuzat în repetate rânduri anumite greșeli de arbitraj în favoarea rivalei Real Madrid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!