Cea mai buna performanta a romanilor in Champions League s-a transformat in FILM! 'Teatrul Viselor' va fi proiectat in premiera la TIFF!

CFR Cluj Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2013, 13:56
Data actualizarii: Luni 03 Iunie 2013, 13:59

►Finala pentru Mondial: AUSTRIA - SUEDIA, vineri 21:45, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

"Teatrul Viselor", filmul documentar despre tripla campioana a Romaniei la fotbal, Cfr Cluj, va fi proiectat, luni, de la ora 21.30, la Muzeul de Arta Cluj, cu ocazia Festivalului International de Film Transilvania.

Documentarul prezinta parcursul echipei clujene in editia 2012/2013 a Ligii Campionilor, care a culminat cu victoria obtinuta, cu scorul de 1-0, pe Stadionul Old Trafford, supranumit "Teatrul Viselor", in fata actualei campioane a Angliei, Manchester United.

In timpul filmului de 40 de minute, spectatorii vor putea intra in atmosfera din jurul Ligii Campionilor.

Regizorul filmului este Laviniu Lazar, iar la eveniment vor fi prezenti jucatori si oficiali din cadrul clubului clujean.

CFR Cluj a invins in editia 2012/2013 a Ligii Campionilor formatiile Slovan Liberec, FC Basel, Sporting Braga, Manchester United si a pierdut cu United si Galatasaray Istanbul. In sezonul trecut al Ligii Campionilor, CFR a reusit cel mai mare numar de puncte al unei echipe romanesti in faza grupelor, zece, cu trei victorii (doua cu Sporting Braga, una cu Manchester United), o remiza (cu Galatasaray la Istanbul) si doua infrangeri (pe teren propriu cu Manchester United si Galatasaray).

Potrivit site-ului oficial al regizorului Laviniu Lazar, in documentar se vor regasi declaratii ale lui Gheorghe Hagi, Fatih Terim, Ioan Andone, Gabi Balint, Oguz Altay (n.r. - liderul galeriei echipei Galatasaray), Ionut Rada, Pantelis Kapetanos, Ricardo Cadu si Sir Alex Ferguson.

"«Teatrul Viselor» nu este, cum ati putea crede, o referire directa la Old Trafford. «Teatrul Viselor», pentru mine, inseamna Liga Campionilor, locul unde se intalnesc «visele» tuturor: al lui Andone de a antrena in Liga Campionilor, al lui «Kape» de a ajunge in Germania, al lui Eric de a deveni fotbalist, al Clujului de a deveni cunoscut in lume", a declarat Lazar.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!