Ce cred rușii despre război? "Acum putem spune ce se întâmplă cu adevărat"

Oksana Shishkova razboi Rusia Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2022, 09:24
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2022, 09:24

Războiul dintre Rusia și Ucraina a ajuns în ziua cu numărul 24.

La mai bine de trei săptămâni de la invazia Rusiei, ucraineanca Oksana Shyshkova, multiplă medaliată la Jocurile Paralimpice de iarnă de la Beijing, a vorbit despre situația tragică din țara sa.

Oksana Shyshkova: "Mulți ruși nu cred în război, cred că e vorba de misiuni pentru menținerea păcii"

Shyshkova (30 de ani), participantă în probele de biatlon și schi fond la Jocurile Paralimpice, a explicat care crede că este viziunea multor cetățeni ruși despre invazia ordonată de președintele Vladimir Putin în Ucraina.

"Până la urmă, e bine că războiul a început în timpul Jocurilor Paralimpice. Acum putem spune presei ce se întâmplă cu adevărat. Mulți oameni, în special cei care locuiesc în Rusia, nu știu ce se întâmplă. Ei cred că e vorba de misiuni pentru menținerea păcii. Nu cred în război", a spus Oksana Shishkova, potrivit sport.ua.

Oksana Shyshkova a adus nu mai puțin de cinci medalii Ucrainei la Jocurile Paralimpice de la Beijing: trei de aur și două de argint, în probele de biatlon și schi fond.

Ucraina s-a clasat pe locul secund în clasamentul pe medalii de la Jocurile Paralimpice de la Beijing, cu 29 de distincții. Pe primul loc a încheiat China (61 de medalii), în timp ce podiumul a fost completat de Canada (25).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!