Cazul "Colo" NU este singular! Zmenta ii calca pe urme! Ce a postat pe TikTok vloggerul cu sute de mii de fani 

Cazul "Colo" NU este singular! Zmenta ii calca pe urme! Ce a postat pe TikTok vloggerul cu sute de mii de fani 

Dupa cazul Alexandru Balan, un alt influencer cu sute de mii de abonati pe Youtube sustine ca fetele minore "cer" sa fie agresate sexual.

Din pacate, in mediul online ies la iveala tot mai multe cazuri de instigare la violenta asupra minorelor. "Colo" nu este singurul vlogger care face afirmatii tulburatoare.

Mihai Zmenta, un influencer cu peste 600.000 de abonati pe Youtube, a postat un video pe TikTok in care a sustinut ca fetele "si-o cer". 

"Bineinteles ca avem si domnisoare nota 10, ba. Viitoare asistente TV, bineinteles. Eu nu inteleg parintii acestor copii, de ce mai sunt surprinsi cand ele sunt violate. Pentru ca, ba, si-o cer. Nu vedeti cum umbla imbracate cand ies din casa? Mai ca nu-si scriu pe frunte: «Vreau sa fiu violata. O sa-mi placa.»", a declarat influencerul pe platforma utilizata de foarte multi copii si adolescenti. 

Reamintim ca in urma acuzatiei de instigare la violenta sexuala impotriva adolescentelor, "Colo" si-a petrecut noaptea trecuta in arest, iar acum fata de el a fost luata masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Vă rog pe toți, purtați mască, păstrați distanța, ca să scăpăm de această epidemie”. Ce spune despre interlopi
BRAT