ULTIMA ORA! Anuntul momentului in Romania! Politia Capitalei a deschis ancheta in cazul vloggerului care a socat internetul cu declaratiile scandaloase 

Alexandru Balan Stiri Anuntul momentului in Romania! Politia Capitalei a deschis ancheta in cazul vloggerului care a socat internetul cu declaratiile scandaloase
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iunie 2020, 13:05
Data actualizarii: Marti 02 Iunie 2020, 13:11

O filmare cu vloggerul Alexandru Balan a scandalizat Romania, dupa ce barbatul a facut afirmatii cu adevarat socante.

Vloggerul care are 850.000 de urmaritori pe YouTube a scandalizat o tara intreaga cu afirmatiile facute la adresa minorelor. "Colo", dupa cum este cunoscut in mediul online a folosit un limbaj agresiv prin care descria ce le-ar face fetelor care se imbraca provocator. 

Ulterior, a postat pe YouTube un clip in care isi cere scuze, insa situatia a capatat amploare, iar dupa sesizarea in masa a persoanelor publice, Politia Capitalei a decis sa deschida o ancheta. 

"In urma informatiilor aparute in media, cu privire la anumite declaratii ale unui barbat ce activeaza in zona de online, Directia Generala de Politie a Munincipiului Bucuresti s-a sesizat din oficiu si a demarat verificari pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept", precizeaza Politia Capitalei conform Mediafax. 

Barbatul ar fi anchetat pentru instigare la harturiea minorelor. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!