CARACATITA portugheza loveste din nou! Chelsea a ofertat pe ascuns doi jucatori de la Real Madrid!

Chelsea Angel Di Maria Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Iulie 2011, 09:21
Data actualizarii: Sambata 09 Iulie 2011, 09:23

Traducatorul Villas Boas vrea sa cumpere doi jucatori la suprapret de la traducatorul de la Real Madrid. Legatura este facuta de cel mai bogat agent din lume, George Mendez.

Villas Boas a pus mana pe telefon si i-a sunat pe Di Maria si Pepe pentru a le propune sa-l lase pe Mourinho si sa vina la Chelsea. Marca scrie ca transferul lui Pepe este aproape imposibil, insa Di Maria are sanse sa plece.

Abramovici este gata sa ii indeplineasca orice dorinta portughezului Boas pentru a construi o echipa care sa atace Liga Campionilor si titlul in Anglia. Pepe si Di Maria sunt cele mai importante tinte ale lui Villas Boas la Chelsea.

Pepe are deja o intelegere cu Real Madrid iar transferul sau la Chelsea seamana cu un film SF. Di Maria poate pleca daca primeste o oferta buna, de vreme ce Real l-a luat pe Fabio Coentrao si e aproape sa-l transfere si pe Neymar.

Argentinianul a cerut luna trecuta un salariu mai mare, care nu se incadreaza in politica celor de la Real. Daca va primi o oferta buna, Di Maria ar putea pleca de la Real. Sefii clubului vor sa stranga bani pentru Neymar sau chiar Kun Aguero.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!