Campionul paralimpic Eduard Novak a fost premiat de Federatia Romana de Patinaj

Eduard Novak Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Septembrie 2012, 09:19
Data actualizarii: Duminica 16 Septembrie 2012, 09:22

Ciclistul Eduard Novak a fost premiat la Miercurea Ciuc de Federatia Romana de Patinaj

Ciclistul Eduard Novak a fost premiat, sambata, la Miercurea Ciuc, de Federatia Romana de Patinaj, in pauza unei competitii de short-track, sport in care actualul campion paralimpic si-a inceput cariera competitionala.

Despre cariera si destinul lui Eduard a vorbit Elod Pal Pal, prietenul campionului si cel care a organizat pe perioada Paralimpiadei mai multe evenimente pentru sustinatorii din Miercurea Ciuc ai ciclistului.

Premierea a avut loc pe gheata patinoarului Vakar Lajos din Miercurea Ciuc, acolo unde proaspatul campion paralimpic a declarat ca se bucura foarte tare ca a revenit in familia patinatorilor viteza, alaturi de care si-a petrecut 15 ani din viata.

„Ma bucur foarte tare ca am revenit in familia patinatorilor viteza, pentru ca am petrecut 15 ani in acest sport si imi sunt foarte dragi acesti sportivi. Le sunt recunoscator antrenorilor pentru ca au pus bazele carierei mele sportive”, a afirmat Eduard Novak.

Cei prezenti-sportivi, antrenori, spectatori- au putut viziona apoi un scurt film despre succesul inregistrat de Eduard Novak la Paralimpiada de la Londra si despre drumul parcurs de el pana sa ajunga la aceasta performanta.
Eduard Novak a tinut sa le transmita celor prezenti ca fiecare om poate sa-si implineasca visele daca nu abandoneaza si continua sa si le urmeze.

Dan Lazarescu, antrenorul lui Eduard de pe vremea cand practica patinajul viteza, i-a inmanat acestuia o placheta din partea Federatiei Romane de ciclism si a vorbit despre meritele marelui campion in patinajul viteza, dar si despre faptul ca este mandria intregului oras Miercurea Ciuc.

Tusnad Cycling Team 15 septembrie

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!