Stirea zilei in Rusia: "Abramovic a fost ARESTAT de FBI in Statele Unite!" Suma COLOSALA pierduta de patronul lui Chelsea in doar cateva ore de la anunt:

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Martie 2013, 20:22
Data actualizarii: Luni 25 Martie 2013, 20:23

Televiziunea din Rusia a anuntat astazi ca Roman Abramovic a fost retinut de FBI. Biroul a comunicat oficial ca acest lucru nu este adevarat

UPDATE 19.30: Intoxicare intentionata in presa? Actiunile Evraz Holding au luat-o rau de tot la vale dupa anuntul arestarii lui Abramovic iar miliardarul rus a pierdut 800 de milioane de euro in doar cateva ore!

UPDATE, 17.50:
Biroul Federal american de Investigaţii (FBI) a respins informatiile potrivit carora miliardarul rus Roman Abramovich ar fi fost retinut in Statele Unite.

"Miliardarul Roman Abramovich nu a fost retinut" a declarat Paul Bresson, purtatorul de cuvant al FBI, citat de ziarul italian Corriere della Sera.

UPDATE, 17.05: IBTimes anunta ca si FBI-ul a dezmintit ca Roman Abramovich ar fi fost arestat. Acestia au comunicat ca vestea publicata de televiziunea RBC din Rusia este "categoric neadevarata"

UPDATE, 16.15: Actiunile Evraz Holding, companie detinuta de Roman Abramovici au scazut cu 5% in ultimele 15 minute! Cifra de afaceri a companiei pe 2012 a fost de aproximativ 16 miliarde de euro.

Evraz Holding, care are sediul la Londra, este una dintre cele mai importante companii ale Europei in domeniul extractiei de carbune si fier.


UPDATE: John Mann a tinut sa infirme oficial zvonul lansat de RBC, acesta anuntand pe Twitter ca informatia este 'complet neadevarata'.

 

 

 

Roman Abramovici a fost retinut in aceasta dupa amiaza de FBI, anunta Channel4.

Purtarorul sau de cuvant a confirmat faptul ca magnatul rus se afla in Statele Unite, insa nu a confirmat arestarea.

RBC TV Rusia: Deocamdata nu se stie cauza, dar poate fi ceva legat de business, sau de ancheta mortii lui Boris Berezovski

Reactia avocatului la RBC TV: Da, este adevarat ca Roman Abramovich se afla in Statele Unite, insa zvonurile cum ca ar fi fost retinut nu sunt adevarate. Stirea lansata de RBC este complet nefondata, iar jurnalistii acelui trust dau dovada de neprofesionalism. E doar un zvon fara temei, iar presa ar fi trebuit sa astepte o reactie oficiala.", a declarat John Mann.

►Russia Today, televiziunea rusa controlata de Vladimir Putin (apropiat al lui Abramovici) a anuntat informatia pe contul de Twitter:

Ramai pentru amanunte


Titlul de pe burtiera RBC TV: "Roman Abramovici a fost retinut de FBI"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!