BOMBA! Liderul ultrasilor stelisti va fi judecat pentru tentativa de OMOR! Dosarul din care e greu sa mai scape fara INCHISOARE:

Steaua Gheorghe Mustata Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Octombrie 2013, 21:04
Data actualizarii: Miercuri 23 Octombrie 2013, 21:04

Grande Oltenia! Grande Romania! Fiorentina – Pandurii, joi 24 octombrie 22:00, in direct la PRO TV si Voyo.ro

Gheorghe Mustata a fost trimis in judecata sub acuzatia de tentativa de omor, intr-un dosar deschis in urma cu mai multe luni. El este acuzat ca in luna mai, alaturi de mai multe persoane, intre care si doi nepoti de-ai sai, ar fi injunghiat un barbat.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti i-au trimis in judecata, marti, in stare de arest preventiv, pe Gheorghe Mustata, pentru savarsirea, in stare de recidiva, a infractiunilor de tentativa la omor, pe Doru Gabriel Mustata, pentru tentativa la omor si pe Stefan Cristian Mustata, pentru complicitate la tentativa la omor, toti trei fiind acuzati si de violare de domiciliu.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, in noaptea de 29 spre 30 mai, in jurul orei 02.45, cei sase inculpati au intrat intr-un imobil din Sectorul 4 al Capitalei, unde, folosind obiecte contondente si arme albe, au agresat locatarii, informeaza Mediafax.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!