Bobby Păunescu, executat silit de Marica! Suma pe care o are de recuperat fostul internațional român

Ciprian Marica Bobby Păunescu Stiri Ciprian Marica
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 20:06
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 20:20

Judecătoria Sectorului 1 a încuviințat executarea silită a omului de afaceri Bobby Păunescu, pe 28 decembrie 2022, la cererea fostului fotbalist Ciprian Marica.

Fostul internațional român l-a dat în judecată pe Bobby Păunescu, după ce acesta nu i-a achitat chiria pentru un imobil închiriat în 2016, potrivit g4media.ro.

Păunescu este la al doilea proces în care este chemat în instanță pentru neplata unor datorii. Cu toate acestea, el figurează printre invesstitorii unui proiect imobiliar în valoare de două miliarde de euro din Cluj.

Păunescu datorie imensă către Marica

Datoria lui Păunescu către Marica provenită din neachitarea obligațiilor financiare dintr-un contract de închiriere înregistrat la Administraţia Sector 2 a Finanţelor Publice în martie 2016 este, potrivit completului de judecată,  certă, lichidă si exigibilă, motiv pentru care a fost admisă cererea acestuia de executare silită.

Decizia intanței este definitivă și nu poate fi atacată cu recurs.

Păunescu are de achitat către Marica, potrivit propriei sale declarații de avere, suma de 181.599 lei, iar în urma deciziei Judecătoriei Sectorului 1, executorul poate cere băncilor identificarea conturilor deținute de Păunescu și poprirea sumei revendicate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!