Bergodi S-A FOLOSIT de Steaua! Cum l-a ajutat contractul oferit de Becali pe italian sa castige sute de mii de euro:

Cristiano Bergodi Modena Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iunie 2011, 21:41
Data actualizarii: Marti 14 Iunie 2011, 21:48

Gigi Becali si Mihai Stoica l-au pus in capul listei cu posibili antrenori ai Stelei, insa Bergodi a refuzat sa dea un raspuns concret si Ronny Levy a ajuns in Ghencea.
 

Antrenorul italian a semnat in cele din urma prelungirea contractului cu Modena, pe care o va mai pregati inca cel putin un sezon. Presa italiana anunta ca Bergodi a asteptat pana luni seara sa isi dea acordul, dar ca nu a facut altceva decat sa liciteze, ajutandu-se de celalalte oferte pe care le avea.

Cristiano Bergodi va ramane in Serie B si va incerca sa lupte pentru promovare in noul sezon. Conducarea clubului i-a oferit un contract superior financiar celui pe care il avusese inainte  si l-a facut sa uite de propunerile primite de la Bari si Steaua. De fapt, italienii scriu ca Bergodi a asteptat atat doar pentru a-i determina pe sefii de la Modena sa isi suplimenteze oferta, in caz contrar antrenorul amenintandu-i ca va da curs uneia dintre celelalte variante pe care le are.

Cum Steaua si-a adus antrenor, pe Ronny Levy, iar situatia economica a lui Bari nu este cea mai buna, Bergodi a acceptat in cele din urma sa ramana la Modena.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!