Barboianu si Gaman i-au socat pe colegii de la Craiova! Vezi reactia lor dupa ultimul scandal!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2011, 20:31
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2011, 20:32

Cosmin Gangioveanu a ramas socat de scandalul provocat de Stefan Barboianu si Valerica Gaman!

"Am ramas surprins de gestul celor doi, mai ales ca ei ar fi trebuit sa fie ultimii care sa faca asta, pentru ca erau laudati de patron, mereu au jucat, indiferent de antrenorul care a fost aici si nu cred ca a fost normal ceea ce au facut. Nu vreau sa comentez ce au zis, este parerea lor, dar au gresit fata de club, nu aveau voie sa faca acest gest. Daca nu ar fi jucat sau se comporta cineva urat cu ei, as mai fi zis, dar ei mereu au fost foarte bine", a declarat, vineri, Cosmin Gangioveanu, aflat cu echipa in cantonamentul de la Govora.

Gangioveanu spune ca echipa va merge mai departe si fara cei doi jucatori si ca gestul celor doi ii poate ambitiona pe cei care au jucat mai putin. "Clubul va merge inainte fara oricine dintre noi, jucatori, antrenori, iar cei care am ramas sa scapam aceasta echipa. Ne ambitioneaza acest lurcu si am incredere ca vom face un retur bun", a mai spus mijlocasul Universitatii Craiova.

Referitor la conditiile din cantonamentul de la Govora, jucatorul a precizat: "Conditiile din cantonament sunt bune, dar asta conteaza mai putin, pentru ca in aceasta perioada am facut numai alergari, mai putin cu mingea, facem acumulari".

Jucatorii Valerica Gaman si Stefan Barboianu au fugit, in noaptea de marti spre miercuri, din cantonamentul Universitatii Craiova de la Govora. Finantatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca cei doi jucatori au fost "furati" de Victor Piturca, fostul manager general al gruparii.

Adrian Mititelu a anuntat, vineri, intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al gruparii, ca a decis sa-i actioneze in instanta pe jucatorii Valerica Gaman si Stefan Barboianu, dupa ce cei doi au declarat ca la echipa olteana este "amatorism si sclavie" si de aceea au ales sa plece.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!