Avertizare pentru MM Stoica! "Ai grija, vei sfarsi tragic! Se va gasi un nebun sa-l puna la punct chiar pe strada!" Scenariul de cosmar pentru stelist:

MM Stoica Dinamo Rapid Steaua Viorel Moldovan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Noiembrie 2012, 11:39
Data actualizarii: Miercuri 28 Noiembrie 2012, 22:40

►Cupa Romaniei se vede LIVE pe net doar pe Voyo.ro | AZI: Rapid – Astra, ora 20:30 | Cine merge in semifinale?

Adversar traditional al Stelei, Viorel Moldovan a deschis discutia despre problemele pe care le-ar putea avea Mihai Stoica daca va continua sa acuze pe toata lumea care nu este de la Steaua sau care are alta parere decat el.

"Din tot ce am vazut pana acum, eu cred ca Mihai Stoica e in mare pericol sa sfarseasca tragic. Traim in Romania si la cate a spus si la cate a facut, va gasi un nebun pe strada care il va pune la punct, saturandu-se si el de tampeniile pe care le tot zice si pe care le tot face. Si LPF ar trebui sa se sesizeze in cazul lui si sa ia masuri", a spus Moldovan la Dolcesport.

Moldovan a jucat la Dinamo si la Rapid si este printre cei care au acuzat maniera de joc a rivalelor Rapidului, in sezonul 2006, cand Steaua castiga titlul in fata Rapidului chiar in ultima etapa. Tot el era pe teren si la dubla din Cupa Uefa, tot din acel an, cand Steaua a eliminat Rapidul in sferturile de finala si s-a calificat, dupa doua egaluri, in semifinale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!