GALERIE FOTO Așa arată 'nava spațială' de 10 milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo! Există doar 10 astfel de mașini în lume, iar el o are pe cea cu numărul 7 

Cristiano Ronaldo Bugatti Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Martie 2023, 11:10
Data actualizarii: Vineri 31 Martie 2023, 11:10

Cristiano Ronaldo (38 ani) este un mare iubitor al mașinilor de lux, iar ultima sa apariție a întors toate privirile. 

Superstarul portughez a fost surprins pe străzile din Madrid, la volanul unei mașini care a fost fabricată în ediție limitată și care costă nu mai puțin de 10 milioane de euro! Cristiano Ronaldo a fost surprins de fani părăsind un restaurant din capitala Spaniei și urcându-se la volanul bolidului său din marca Bugatti, modelul Centodieci. 

Mașina a fost construită cu ocazia aniversării a 110 ani de Bugatti, iar Cristiano Ronaldo, client fidel al brand-ului, a reușit să pună mâna chiar pe modelul cu numărul 7, număr care se regăsește și pe tricoul său. Mașina este înregistrată în Portugalia și se alătură colecției sale impresionante, fiind a treia de la Bugatti, după cele Chiron și Veyron Grand Sport Vitesse deținute. 

Cristiano Ronaldo, apariție spectaculoasă cu bolidul de 10 milioane de euro 

Portughezul deține cea de-a doua astfel de mașină din Spania, culoarea sa fiind Quartz White, după cum menționează contul de Instagram @hoymatriculado. Deși mașina a fost văzută în colecția lui Cristiano Ronaldo, a fost pentru prima dată când jucătorul lui Al-Nassr a fost filmat la volanul bolidului. 

În colecția lui Cristiano Ronaldo se mai regăsesc și mașini de la Aston Martin, Ferrari, Lamborghini și Rolls Royce. Chiar de Crăciun, fotbalistul a primit cadou de la partenera lui un Rolls Royce de 350.000 de euro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!