Cristiano Ronaldo Bugatti Stiri

GALERIE FOTO Așa arată 'nava spațială' de 10 milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo! Există doar 10 astfel de mașini în lume, iar el o are pe cea cu numărul 7 

Cristiano Ronaldo (38 ani) este un mare iubitor al mașinilor de lux, iar ultima sa apariție a întors toate privirile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Martie 2023, 11:10
Data actualizarii: Vineri 31 Martie 2023, 11:10

Superstarul portughez a fost surprins pe străzile din Madrid, la volanul unei mașini care a fost fabricată în ediție limitată și care costă nu mai puțin de 10 milioane de euro! Cristiano Ronaldo a fost surprins de fani părăsind un restaurant din capitala Spaniei și urcându-se la volanul bolidului său din marca Bugatti, modelul Centodieci. 

Mașina a fost construită cu ocazia aniversării a 110 ani de Bugatti, iar Cristiano Ronaldo, client fidel al brand-ului, a reușit să pună mâna chiar pe modelul cu numărul 7, număr care se regăsește și pe tricoul său. Mașina este înregistrată în Portugalia și se alătură colecției sale impresionante, fiind a treia de la Bugatti, după cele Chiron și Veyron Grand Sport Vitesse deținute. 

Cristiano Ronaldo, apariție spectaculoasă cu bolidul de 10 milioane de euro 

Portughezul deține cea de-a doua astfel de mașină din Spania, culoarea sa fiind Quartz White, după cum menționează contul de Instagram @hoymatriculado. Deși mașina a fost văzută în colecția lui Cristiano Ronaldo, a fost pentru prima dată când jucătorul lui Al-Nassr a fost filmat la volanul bolidului. 

În colecția lui Cristiano Ronaldo se mai regăsesc și mașini de la Aston Martin, Ferrari, Lamborghini și Rolls Royce. Chiar de Crăciun, fotbalistul a primit cadou de la partenera lui un Rolls Royce de 350.000 de euro

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!