GALERIE FOTO Dezvăluirea "involuntară" a Georginei Rodriguez despre viața amoroasă cu Cristiano Ronaldo. Locul neobișnuit unde au făcut amor

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Martie 2023, 17:58
Data actualizarii: Joi 30 Martie 2023, 18:17

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo formează unul dintre cele mai de succes cupluri, iar relația lor reprezintă un subiect de atracție pentru cei din jur.

Tânăra de 29 de ani este protagonista unui documentar difuzat pe o platformă de streaming internațional, iar într-unul dintre episoadele apărute de curând aceasta a făcut o dezvăluire inedită despre viața amoroasă. 

Georgina Rodriguez a mărturist că cel mai ciudat loc în care s-a iubit cu Cristiano Ronaldo într-un spa. Cei doi sunt împreună din 2016, întâlnindu-se în perioada în care lucra într-un magazin Gucci din Madrid. 

Contract uriaș obținut de Georgina Rodriguez 
 

Georgina a fost invitată specială și pe covorul roșu la numeroase evenimente importante din lume, fiind deja „clientă fidelă” a Festivalului de Film de la Cannes. Celebritatea i-a adus și contracte imense de colaborare, iar recent, modelul a semnat unul extrem de important. 

În urmă cu câteva săptămâni, Georgina Rodriguez a anunțat că și-a început colaborarea cu firma italiană Elisabeta Franchi, care a ales-o să fie prima ambasadoare internațională. Contractul semnat îi va aduce modelului în conturi peste 400.000 de euro după cum scrie Mundo Deportivo, citând revista Look, menționându-se că suma nu include și prezența tinerei la evenimentele organizate de brand. 

„Încântată să fiu prima față globală din istoria brand-ului Elisabeta Franchi”, a scris Georgina pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!