Aroganta INCREDIBILA a lui Mourinho in fata Stelei in prima zi la Chelsea: "Nu gasesti echipe ca asta in Champions League!" Declaratia care va INNEBUNI milioane de fani

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2013, 21:42
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2013, 21:58

Mourinho si-a schimbat numele in The Happy One, insa n-a renuntat la arogante nici in prima zi la Chelsea!

Intrebat daca Chelsea e capabila de un nou succes major in Champions League dupa doi ani, Mourinho s-a luat de fostul antrenor, Benitez, si i-a facut pe jurnalisti sa rada cand le-a amintit de meciurile cu Steaua din urma cu 3 luni.

"Cred ca victoria din Europa Legue poate fi analizata din doua puncte de vedere. In primul rand, e bine ca ai castigat-o. In al doilea, te intrebi de ce ai castigat-o. Ai castigat-o si pentru ca nu ai trecut de grupele Champions League.

Europa League e o competitie pentru doua tipuri de echipe: cele care merg direct in ea si cele care nu au succes in Champions League. Dar nu asta e nivelul la care vrei sa fii. De exemplu, in Liga nu dai peste echipe ca Steaua Bucuresti", a spus Mourinho.

Chelsea a eliminat-o pe Steaua in optimile de finala ale Europa League cu scorul general de 3-2. Dupa 1-0 la Bucuresti pentru actuala campioana a Romaniei, Chelsea a intors rezultatul pe Stamford Bridge si s-a impus cu 3-1 la Londra.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!