Apelul făcut de Dănuț Lupu, înainte de a ajunge la închisoare

Danut Lupu condamnare Dănuț Lupu Stiri Dănuț Lupu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Octombrie 2023, 12:27
Data actualizarii: Duminica 08 Octombrie 2023, 12:27

Dănuț Lupu (56 de ani) a făcut un apel public înainte de a ajunge la închisoare.

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile închisoare, după ce a fost prins de două ori conducând fără permis, judecătorii fiind obligaţi să-i aplice o pedeapsă cu executare.

Condamnat în urmă cu aproape o săptămână, Lupu va ajunge în cursul zilei de duminică în România și a făcut un apel public. Are de gând să se predea în aceeași zi și speră ca lucrurile să decurgă normal.

Dănuț Lupu: ”Voi ateriza astăzi în România”

”Voi ajunge astăzi în România să mă predau. Vin din Dubai, acolo unde am fost cu soția mea. Voi ateriza astăzi în România.

Sper din tot sufletul ca la aeroport să nu se facă spectacol și lucrurile să decurgă normal, astfel încât toată lumea să își facă datoria.

Bineînțeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate. Mă predau astăzi, pentru azi erau și biletele de avion de întoarcere.

Îmi voi ispăși pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declarație și sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, a spus Dănuț Lupu, potrivit Fanatik.

Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru că a condus din nou fără permis. Curtea de Apel București a respins apelul formulat de Dănuț Lupu, în care se solicita transformarea pedepsei în amendă penală. 

În apărarea sa, fostul fotbalist de la Dinamo, Rapid și naționala României (a jucat la Mondialul din 1990) a spus că regretă faptele, însă trebuia să ajungă la spital și, în absența unui taxi, a condus fără permis. Nu este însă pentru prima dată când Lupu, un talent uriaș al fotbalului românesc, are probleme cu justiția.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!