Anunt important pentru abonatii UPC: "Pachetul FOTBAL va fi introdus doar cu acordul explicit al clientului" Care e pretul final:

UPC Liga I Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Iulie 2014, 17:46
Data actualizarii: Miercuri 23 Iulie 2014, 18:04

Compania UPC a anuntat astazi o schimbare in ceea ce priveste extraoptiunea pentru "pachetul fotbal".

Daca in urma cu o scurta perioada, providerul UPC anunta introducerea automata in pachetele de baza a extraoptiunii pentru Liga I si o crestere a tarifului abonatilor cu 10 RON pe luna, paginademedia.ro anunta astazi ca UPC a adoptat o noua pozitie, in urma sesizarilor primite de provider, dar si a consultarilor cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

Operatorul a anuntat astazi ca pachetul Extra Fotbal va fi introdus in grila abonatilor gratuit pentru o luna de zile si va fi taxat ulterior doar in cazul in care acestia isi vor manifesta dorina explicita de a prelungi intelegerea.

Initial, UPC anuntase ca abonatii vor fi taxati in continuare, acestia fiind nevoiti sa depuna o cerere de retragere a pachetului special, in cazul in care nu vor dori sa pastreze optiunea.

Comunicatul oficial dat de "cablisti"

"In urma consultarilor cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (A.N.P.C), pe marginea sesizarilor primite, si din dorinta de a veni in intampinarea intereselor consumatorilor, venim cu urmatoarea clarificare.

Pachetul optinal Extra Fotbal va fi tarifat de UPC doar cu acordul prealabil, clar si explicit al clientilor nostri.

Dupa expirarea perioade gratuite, UPC nu va aplica tafirul de 10 lei pe luna, TVA inclus, decat in cazurile clientilor care si-au manifestat dorinta de a avea aceasta optiune in abonament.

In ceea ce priveste clienii care nu isi manifesta interesul explicit pentru optiunea Extra Fotbal sau ne comunica faptul ca nu doresc acest pachet, acestia vor avea aceeasi valoare a facturilor", se arata in comunicatul UPC.

Ce anunta UPC in urma cu doua saptamani

"Comunicam permanent cu clientii nostri, suntem la curent cu dorintele lor si cunoastem interesul crescut pentru fotbal, de aceea am ales sa le oferim tuturor clientilor de televiziune digitala acces gratuit, timp de o luna, la cele trei canale – Look TV, Look TV HD si Look Plus HD. Decizia de pastrare sau dezactivare a pachetului optional le apartine in totalitate.

Extra Fotbal este un pachet optional, oferit gratuit timp de o luna intregii baze de clienti de televiziune digitala UPC. Clientii pot alege in orice moment dezactivarea sau reactivarea acestui pachet optional. UPC a pus la dispozitia lor o serie de metode simple si accesibile: apel la numar gratuit, accesarea paginii web dedicate, SMS cu tarif normal.", au explicat reprezentantii companiei UPC in urma cu doua saptamani, intr-un interviu acordat paginademedia.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!