GALERIE FOTO Anamaria Prodan, strălucitoare la propriu și la figurat în noaptea de Revelion. Ținuta spectaculoasă cu care a atras atenția

anamaria prodan revelion Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 16:57
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 17:10

Noaptea dintre ani a reprezentat o bună oportunitate pentru Anamaria Prodan de a se distra alături de prieteni. 

Impresara și fiul ei au petrecut Revelionul într-un restaurant alături de mai mulți cunoscuți, ocazie cu care a făcut numeroase fotografii pe care le-a postat pe contul de Instagram.

Anamaria Prodan a optat pentru o rochie albă cu câteva imprimeuri aurii, ținută care i-a pus în evidență fizicul de invidiat pe care îl are la 50 de ani. 

În prima zi din an, aceasta a ales să petreacă alături de fiul ei la piscină, iar din imaginile publicate pe Instagram se poate observa că cei doi s-au distrat pe cinste împreună. 

A fost admisă cererea de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

La jumătatea lunii noiembrie, Judecătoria din Bufteaa admis cererea de divorț depusă de tehnicianul român și a acceptat încheierea căsătoriei din culpă comună, astfel că Laurențiu Reghecampf va achita o pensie de 1/6 din veniturile nete către Laurențiu Reghecampf Jr., adică aproximativ 1600 de euro, anunță digisport.ro.

Custodia copilului va fi comună, iar completul de judecată a acceptat programul de vizită dorit de Laurențiu Reghecampf, însă decizia poate fi atacată prin apel.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!