Anamaria Prodan nu a rămas datoare: "Familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat". Replică dură către Gigi Becali

anamaria prodan FCSB Gigi Becali Laurentiu Reghecampf Stiri Anamaria Prodan nu a rămas datoare: "Familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat". Replică dură către Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 09:56
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 10:08

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali pare fără sfârșit, cei doi atacându-se prin intermediul declarațiilor de câte ori au avut ocazia. 

Transferul lui Man la Parma, discuțiile despre posibila revenire a lui Laurențiu Reghecampf la FCSB și alte neînțelegeri pe care cei doi le-au avut de-a lungul timpului a făcut ca legătura dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali să se răcească.  

În cadrul unor declarații pe care le-a făcut pentru digisport.ro, impresara i-a oferit o replică dură patronului FCSB după ultimele afirmații făcute de acesta. Aceasta a lămurit și situația despre reîntoarcerea lui Reghecampf la FCSB, explicând că așa ceva nu se va întâmpla. 

  • Anamaria Prodan nu a rămas datoare: Familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat . Replică dură către Gigi Becali

"Hai să-ți spun ceva. Cine e Gigi Becali? La început, toți ne-am uitat și ne-am distrat. După, l-am tolerat. După, l-am compătimit. Următorul pas care crezi că este? Ignoranța! Penibil! Atât de mic și la înălțime și la caracter

Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule Becali. Eu și Reghe eram forța și puterea de la Steaua. Alături de noi se simțea în siguranță. Când vorbea Reghe, Gigi lua notițe, îl sorbea din priviri.

Vorbește el că-l aduce pe Reghe? Gigi, familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat. Nu se târăște, cum te-ai târât tu în fața lui Hagi, a lui Iorgulescu, Pițurcă, Reghecampf. Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!", a declarat Anamaria Prodan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!