FOTO Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf: "Este călcat în picioare de o anumită domnișoară"

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 14:25
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 14:59

Publicarea pictorialului pe care Laurențiu Reghecampf l-a realizat alături de noua parteneră a stârnit reacții incendiare din partea impresarei Anamaria Prodan. 

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc păstrează discreția cu privire la relația lor, însă nu se mai ascund atât de mult pe cât o făceau la început. Cuplul a fost protagonist într-o ședință foto spectaculoasă pentru Fanatik, într-un decor de poveste, specific sărbătorilor de iarnă.

La câteva ore după apariția imaginilor a apărut și reacția impresarei Anamaria Prodan, cea care încă este soția tehnicianului de la Universitatea Craiova. 

"Din momentul acesta, dragă soț, am să îți spun doar atât, nu am dorit toată viața mea ca aceste lucruri să apară în presă. A venit momentul ca toate femeile din România și toți bărbații să deschidă foarte bine ochii și să înțeleagă că stai 18 ani aproape și să se pomenească, că soțul, veriga slabă a familiei, este călcat în picioare de o anumită domnișoară și foarte supărat soțul că apar filmulețe cu amanta, își dă pozele sau cumva face să apară pozele soției, Anamaria Prodan, pe care nu cred vreodată că ai putea să o pui pe aceeași treaptă cu absolut nimeni pe pământul acesta, domnului Reghecampf.

Eu și copiii mei te-am numit matrița bărbatului perfect, astăzi îmi apare în acest pictorial, uitând că a fost un moș Nicolae și ai aruncat o sumă mică de bani după foarte mult timp copilului tău prin șofer, pentru faptul că îți aduce Covid acasă și nu poți să îl vezi.", a declarat Anamaria Prodan la Realitatea Sportivă

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!