Anamaria Prodan a dezvăluit planurile de viitor. Decizia radicală pe care a luat-o pe plan personal

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 17:13
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 17:35

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. 

Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (46 ani) se află în plin proce de divorț. Recent, cei doi au avut deja o primă înfățișare la Tribunalul din Buftea, unde impresarul FIFA a mărturisit că fostul său soț nu mai este interesat de creșterea copilului comun. 

La câteva zile după înfățișarea de la tribunal, Anamaria Prodan a făcut câteva mărturisiri neașteptate, explicând că l-a iertat pe fostul soț și încă îl mai iubește.

Chiar și așa, despărțirea dintre cei doi este iremediabilă, iar impresarul se gândește deja la viitorul său pe plan personal.

"Cred că următoarea mea relație trebuie să fie cu cineva de afară. Nu știu ce o să fac în viitor, habar n-am. Întâi, vreau să-mi văd copiii pe picioarele lor, fiindcă au fost zguduiți foarte tare de Reghecampf. Noi luptăm singuri.

Trăiesc mai mult afară în prezent. Vin acasă, îmi aranjez ce am de rezolvat, cel mic trebuie să termine școala, iar apoi plecăm. În momentul în care plecăm, totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Voi trăi afară.

Casa noastră este în Vegas, casa noastră este în Abu Dhabi. Cred că am obosit să trăiesc în România, sincer. Am afară prieteni care nu se uită câte brățări ai pe mână, cum de ți le permiți, ce ai făcut pentru ele. Oamenii de afară sunt mult mai relaxați decât cei de la noi", a povestit Anamaria Prodan, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!