GALERIE FOTO Anamaria Prodan bunică?! Ce a spus Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a agentului 

Sarah Dumitrescu Prodan anamaria prodan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 10:51
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 10:51

Sarah Dumitrescu (23 ani) este fiica cea mică a Anamariei Prodan, din prima căsătorie, cu fostul baschetbalist, Tiberiu Dumitrescu. 

Tânăra i-a călcat pe urme tatălui și este jucătoare profesionistă de handbal, însă de câteva luni se află în România, după ce s-a operat în urma unei accidentări suferite. Sarah a jucat baschet în Statele Unite ale Americii, însă accidentarea o ține departe de terenul de joc. 

Într-un interviu acordat recent, tânăra sportivă a dezvăluit ce s-a întâmplat cu bolidul de 80.000 de euro pe care l-a primit cadou după ce a terminat liceul, dar a comentat și subiecte mai personale. Anamaria Prodan a spus recent că își dorește să aibă nepoți, iar Sarah a fost întrebată dacă plănuiește să îi ofere un nepot mamei sale. 

Sarah Dumitrescu a fost întrebată dacă e gata să o facă bunică pe Anamaria Prodan 

Sarah a dezvăluit că nu ia în calcul în viitorul apropiat să devină mamă, dorind să se focuseze pe cariera sa. Cu toate astea, tânăra nu exclude varianta ca Anamaria Prodan să devină bunică, însă „cu ajutorul” fiicei cea mare, Rebecca (24 ani). 

„Nu ştiu ce să zic de copii. Nu cred că e în viitorul apropiat pentru mine, cel puţin acum. Nu cred că sunt pregătită acum. Îmi doresc copii, dar îmi doresc o carieră un pic mai mult. Poate Rebecca acum”, a declarat Sarah Dumitrescu conform as.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!