Ajut-o pe Maria sa traiasca: jucatorii Stelei si ai lui FC Arges ajuta o fetita de 5 ani bolnava de cancer!

FC Arges Maria Chiritescu Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Ianuarie 2009, 14:07
Data actualizarii: Marti 27 Ianuarie 2009, 19:10
Jucatorii Stelei si ai lui FC Arges ajuta financiar o fetita de cinci ani bolnava de cancer la oase, Maria Chiritescu, pentru procurarea hranei necesare si a tratamentului medical. VEZI CE ZICE OGARARU:

Pitestenii ii ajuta pe parintii Mariei pentru ca acestia sa poata procura alimentele necesare si tratamentul prescris de catre medici.

Stelistii vor dona in contul Simonei Chiritescu, mama Mariei, banii necesari tratamentului pe o luna, aproximativ 2.500 de euro, in timp ce fundasul George Ogararu si-a donat tricoul pentru o licitatie caritabila, care va avea loc in luna februarie.

"Este cutremurator cazul Mariei. Si eu am copii si ma rog la Dumnezeu in fiecare zi sa fie sanatosi. Din pacate, se nasc din ce in ce mai multi copii cu diverse afectiuni si unii au noroc sa se vindece, altii nu. Este si cazul micutei Maria, care este obligata sa urmeze toata viata un tratament anume", a declarat sotia lui George Ogararu, Andreea.

"Am auzit de acest caz si nu am putut sa ramanem indiferenti. Solutia ideala poate veni din partea ministerului sanatatii. Este vorba de un medicament care se gaseste in Franta. In functie de greutatea copilului, pretul medicamentului creste si poate ajunge chiar la 10.000 de euro. Daca dosarul ei ar putea ajunge din nou la Ministerul Sanatatii, poate avea o noua sansa", a spus George Ogararu.

Daca vreti sa o ajutati pe Maria sa duca o viata normala, puteti face o donatie, cat de mica, intr-unul dintre conturile deschise la BRD, Agentia Eremia Grigorescu, Pitesti, pe numele mamei fetitei, Simona Chiritescu

CONT LEI: RO49 BRDE 030 SV 4750 5600 300

CONT EURO: RO47 BRDE 030 SV 5824 3000 300

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!