GALERIE FOTO "Ai greșit numărul la haine". Apariția la sala cu care Wanda Icardi a încins atmosfera: fanii nu s-au abținut de la comentarii acide 

Wanda Icardi Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 19:32
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 19:52

Mauro Icardi (29 ani) și Wanda Nara (35 ani) au trecut printr-o cumpănă anul trecut. Impresarul FIFA și-a acuzat soțul că a avut o aventură cu China Suarez (30 ani), o vedetă de televiziune din Argentina, și l-a ironizat pe rețelele de social media. 

În cele din urmă, cei doi s-au împăcat, după ce atacantul lui PSG a postat numeroase mesaje pe Instagram în care își arăta dragostea față de Wanda Nara.

Cunoscută pentru aparițiile incendiare de pe rețelele de socializare, Wanda a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii din timpul unui antrenament. Îmbrăcată într-un costum de sport extrem de sexy, vedeta a făcut senzație cu apariția sa, iar fanii nu au întârziat să lase comentarii incendiare. 

Relația tumultoasă dintre Icardi și Wanda 

Wanda Nara și Mauro Icardi sunt împreună din 2013, iar relația lor a fost marcată de-a lungul timpului de mai multe scandaluri, primul fiind încă de la începutul legăturii lor. 

Wanda a fost măritată cu Maxi Lopez până în 2013, cel care la vremea respectiva era coleg de echipa cu Mauro Icardi, la Sampdoria, și prieten foarte bun.  

În ultimele luni ale anului trecut, Wanda și Mauro Icardi au ținut prima pagină a tabloidelor. Atacantul lui PSG a fost acuzat de soția sa că a avut o aventură cu China Suarez, actrița și modelul argentinian, și i-a fost propus divorțul. 

Însă, situația s-a calmat, Wanda și Mauro s-au împăcat, iar impresarul și partenera fotbalistului de la PSG a dezvăluit că sinceritatea jucătorului i-a readus împreună. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!