Presupusa infidelitate a Wandei Nara cu un jucător de la Inter l-a obligat pe Mauro Icardi să plece din Serie A 

Wanda Nara Inter Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 13:20
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 13:22

Relația dintre Wanda Nara și Mauro Icardi este una de-a dreptul tumultoasă, presărată cu scandaluri amoroase. 

Cei doi au avut suișuri și coborâșuri de-a lungul relației, atât fotbalistul, cât și Wanda, care este agentul său, fiind acuzați de infidelitate. În 2019 a existat un scandal în care femeia de afaceri a fost implicată, în perioada în care atacantul argentinian evolua pentru Inter Milano. 

Wanda Nara, acuzată că l-a înșelat pe Mauro Icardi cu Marcelo Brozovic

În urmă cu trei ani, jurnalistul Fabrizio Corona o acuza pe Wanda Nara că l-a înșelat pe Mauro Icardi cu coechipierul său, Marcelo Brozovic. Agentul l-a dat în judecată pe italian, însă procesul s-a desfășurat abia acum, la aproape trei ani distanță. În cadrul procesului, Wanda a oferit explicații legate de situația lui Icardi la Inter, dezvăluind că soțul său a fost „obligat” să schimbe echipa. 

„După acel articol în care apăreau informații false au apărut problemele și Mauro s-a văzut obligat să schimbe echipa. La Inter i-au spus că trebuie să își schimbe imprsarul, că nu mai trebuie să aibă o avocată”, a dezvăluit Wanda la proces, conform Gazzetta dello Sport. 

Soția fotbalistului argentinian a oferit și detalii legate de viețile lor în acea perioadă: „Am cinci copii care au fost la școală în Milano în acea perioadă. Acolo a început, de asemenea, marea ruptură între Icardi, fanii clubului și conducere. Suntem o familie tradițională și acest lucru ne-a adus probleme atât în familie, cât și în afara ei”. 

Wanda Nara a comentat și acuzațiile de infidelitate care i-au fost aduse, asta după ce l-a dat în judecată pe jurnalistul italian, negând cu vehemență în cadrul procesului. 

„Nu poate înțelege nimeni de unde au scos această poveste falsă. Nu am avut vreodată nici măcar numărul lui Brozovic, nici măcar nu se afla între persoanele cu care ne întâlneam, așa cum se întâmplă între prietenii din cadrul unei echipe”, a adăugat Wanda. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!