Adevarul socant despre "Armata de frumuseti" a lui Kim Jong Un, trimisa la Jocurile Olimpice de la PyeongChang

Coreea de Nord Jocurile Olimpice Kim Jong Un Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Februarie 2018, 18:25
Data actualizarii: Luni 26 Februarie 2018, 18:38

Coreea de Nord a fost reprezentata la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang, incheiate ieri, de sportivi, dar si de o trupa de majorete.

"Armata de majorete" a lui Kim Jong Un, trimisa sa ii susinta pe sportivii nord coreeni la Jocuril Olimpice, ascunde un adevar crunt. Asta spun mai multi oameni care au scapat din Coreea de Nord de-a lungul ultimilor ani.

Potrivit unui nord-coreean care a scapat de regimul totalitar de la Phenian, fugind in Sud, femeile sunt adesea folosite pe post de "sclave sexuale" de catre inaltii demnitari de stat.

Lee So-yeon, fost muzician in corul Armatei, a vorbit pentru Bloomberg, el spunand ca tinerele sunt adesea duse la petreceri ale intaltilor demintari si supuse abuzurilor sexuale.

"Ele trebuie sa isi serveasca patria inclusiv cu propriile corpuri", a spus Lee So-yeon.

De asemenea, Kim Huyng-soo, care a scapat din Coreea de Nord in 2009, fugind impreuna cu fiul sau, un schior care mergea la competitii, a povestit ca tinerele sunt alese dupa criterii de frumusete de la varste fragede si sunt invatate sa respecte cu sfintenie orice li se cere.

"Toti sunt sclavi! Si sportivii, si antrenorii sunt sclavii lui Kim Jong Un si ai regimului nord-coreean", a spus Kim Hyung-soo.

In Coreea de Nord, barbatii trebuie sa indeplineasca serviciul militar timp de 10 ani, iar femeile cate 7 ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!