GALERIE FOTO A fost obligată să se mute după ce soțul său a schimbat țara și echipa, iar acum recunoaște: „Îmi lipsește!” 

Sara Gundogan Ilkay Gundogan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Februarie 2024, 19:02
Data actualizarii: Marti 13 Februarie 2024, 19:01

Sara Gundogan (29 ani) este prezentatoare de televiziune și fost model de succes. 

Ilkay Gundogan și Sara Arfaoui și-au făcut publică relația în anul 2021, iar la un an distanță s-au și căsătorit. Sara este o prezență activă pe rețelele sociale, acolo unde are peste 800.000 de urmăritori. Cei doi au împreună și un copil, iar în această vară s-au mutat din Anglia în Spania, când mijlocașul german a semnat cu FC Barcelona. 

Sarei Gundogan îi este dor de Anglia 

Deși în perioada în care fotbalistul evolua la Manchester City soția sa recunoștea că nu îi place foarte mult Anglia, Sara a dezvăluit, într-un interviu acordat recent, că după mutarea în Barcelona a început să simtă lipsa Angliei. 

„Prietenii mei făceau parte din lumea fotbalului, persoanele pe care le cunoșteam prin intermediul soțului meu, în afară de asta nu aveam pe nimeni. Sunt o persoană extrem de socială și mi-a luat ceva, însă mi-am făcut prieteni buni. 

E foarte dificil să locuiești în Anglia când ești singură acasă și nu cunoști pe nimeni. Însă când se schimbă lucrurile astea începi să te bucuri mai mult. Am început să mă bucur de tot, iar acum îmi lipsește câte ceva din Manchester”, a declarat Sara Gundogan conform Daily Mail. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!