GALERIE FOTO A crezut că dă lovitura după divorț și rămâne cu averea fotbalistului acuzat că ar fi violat o tânără! Șocul trăit când a aflat unde se află averea milionarului

Achraf Hakimi Hiba Abouk Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Aprilie 2023, 19:26
Data actualizarii: Vineri 14 Aprilie 2023, 19:27

Achraf Hakimi (24 ani) a fost acuzat de viol de o tânără în urmă cu câteva luni. 

Scandalul apărut în urma acuzațiilor aduse la adresa lui Achraf Hakimi a dus și la anunțul că fotbalistul marocan divorțează de soția sa, actrița Hiba Abouk (35 de ani). Cei doi formau un cuplu din 2018 și au împreună doi băieți. 

Actrița a decis să divorțeze după apariția acuzațiilor de viol, asta în contextul în care totul s-ar fi petrecut în perioada în care ea era în vacanță alături de copii. Conform publicației franceze First Mag, Hiba a cerut la divorț jumătate dintre bunurile și averea lui Achraf Hakimi, însă a suferit un șoc când a aflat că jucătorul lui PSG nu are nimic pe numele său. 

Hiba Abouk nu primește averea lui Achraf Hakimi 

Conform Marca, cea care încasează salariul și administrează averea lui Achraf Hakimi este nimeni alta decât mama sa, devenită figură simbolică la Campionatul Mondial, jucătorul fiind surprins alături de ea după fiecare meci al Marocului.

Salariul jucătorului de la PSG, în valoare de un milion de euro lunar ajunge în proporție de 80% în contul mamei sale, astfel că Hiba nu va primi nimic. Actrița însă are, datorită carierei, sume consistente în conturi. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!