A ajuns la spital cu tulburari de vedere si i s-a spus ca mai are o zi de trait. Ce s-a intamplat cu fata de 10 ani 

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Iunie 2021, 09:51
Data actualizarii: Luni 07 Iunie 2021, 10:02

Hollie Hartley a ajuns la spital acuzand tulburari de vedere, iar ceea ce au descoperit medici a fost neasteptat. 

Fata de 10 s-a simtit rau in timp ce se afla la scoala, iar familia a mers cu ea la spital pentru a vedea cu ce probleme se confrunta.

"Hollie nu a vrut sa se dea jos din pat pentru a merge la scoala, la inceput am crezut ca vrea sa lipseasca", a declarat Charlie, fratele mai mare al acesteia. 

"Pana la urma a ajuns, dar ne-au sunat sa o luam acasa pentru ca se simte rau", a adaugat baiatul.

Dupa sase ore petrecute la spital, medicii au avut o veste incredibila pentru familia lui Hollie, aceea ca mai are de trait doar 24 de ore.

In urma investigatiilor si a analizelor la care a fost supusa, doctorii au stabilit ca are o tumora pe creier. Fata a trecut peste ziua critica si a fost transperata la un alt spital, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale, la finalul careia i-a fost inlaturata tumora, iar diagnosticul a fost neurofibromatoză.

Boala provoaca numeroase pete pe piele, cresterea de formatiuni pe si sub piele, deformarea oaselor, dar si tumori pe creier. 

Pentru a tine sub observatie maladia, Hollie Hartley trebuie sa mearga la spital pentru investigatii din 3 in 3 luni si sa fie supusa anumitor interventii ori de cate ori va fi necesar.

sursa foto: www.essexlive.news/Charlie Hartley

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!