Steaua, mister total! Milioane de fani isi pun ACELEASI intrebari! Iata cum va arata Steaua in 2014-2015

Steaua Stirea etapei
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Iulie 2014, 18:14
Data actualizarii: Vineri 11 Iulie 2014, 18:18

Stelistii au de rezolvat unul dintre cele mai importante cazuri din ultimii ani. Steaua 2014-2015 e semnul de intrebare pe care milioane de fani vor sa-l dea la o parte.

Saracie totala, strategie 0

Dupa arestarea patronului, Steaua traieste din banii pe care ii produce. Mai mult, a devenit si sursa de venit pentru conturile lui Becali. Din milioanele care au ajuns in Ghencea pentru Liga, Becali a scos un procent important. In tot acest timp, transferurile pentru refresh au lipsit in totalitate. Steaua i-a pierdut in ultimele 12 luni pe Chiriches, Rusescu, Bourceanu, Pintilii si Tatarusanu, insa n-a pus in locul lor decat solutii considerate de back-up in tribuna. Acum, Becali a dat ordin de calificare pentru a muta pe piata.

Latovlevici, Tanase, Gardos sau Szukala sunt si ei all in pe calificare. Sefii le-au promis ca ii lasa sa plece, iar planul Stelei se opreste aici. In functie de venituri, pot fi facute achizitii last minute. Mbaye Diagne, atacantul detinut de Juve, e singurul nume important aflat pe wishlistul ros-albastrilor. De fapt, singurul nume nou, alaturi de Arlauskis, pe care Steaua conteaza deja inaintea startului in preliminarii, cu norvegienii de la Stromsgodset.

Cine e Galca?

Stelistii il cunosc perfect pe jucatorul Galca, insa antrenorul Galca e un mister total. Cu experienta doar in ligile inferioare spaniole si la nationala U17, fostul international are parte de provocarea carierei chiar de la primul contract important. Riscul urias pe care si l-a asumat poate sa-l duca la succes doar in cazul in care sprijinul clubului va fi total.

Cu jucatori care abia asteapta acordul de plecare si achizitii inexistente, Galca trebuie sa traiasca in emotie maxima debutul de sezon. Incercarea nereusita de a schimba sistemul reprezinta primul esec al sau la Steaua, insa, din fericire, efectele s-au simtit pana acum doar in amicale. Steaua va incepe 2014-2015 in 4-2-3-1, desenul tactic foloit de Ilie Stan, Stoichita si Reghecampf, ultimii 3 oameni care au stat pe banca Stelei.

Puncte de criza

Arlauskis ar trebui sa-i ia locul lui Tatarusanu. La fel ca Steaua, Galca si politica de transferuri, lituanianul e si el o enigma nerezolvata. Folosit putin la Rubin Kazan, portarul de titlu al lui Dan Petrescu la Urziceni promite sa fie o lovitura importanta in Ghencea. Feedback-ul e insa nesigur, mai ales dupa rezultatele din amicale. In afara jucatorului care incepe echipa la Steaua, mai exista nesiguranta pe banda dreapta a apararii, in zona mijlocasilor centarali si a atacantului impins.

Totul in conditiile in care campioana nu mai pierde si alte nume importante. Breeveld si Anton sunt si ei tinte eventuale, dar campioana misca lent pe piata. Ii va avea in fata apararii, cu Stromsgodset, pe doi dintre cei 4 jucatori aflati acum in lot, care pot acoperi postul: Sanmartean, Prepelita, Stanciu si Filip.

Echipa ideala a Stelei in acest moment:

Arlauskis - Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici - Prepelita, Sanmartean - Popa, Chipciu, Tanase - Keseru
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!