Un CAMPION OLIMPIC a fost prins de politie cu o cantitate impresionanta de DROGURI: Avea la el 60.000 de lei! VIDEO

Autor: Sport.ro
Vineri 30 August 2013, 17:42

► Unic in Romania: “Bataie ca-n filme” cu “Ares” Zambidis! Sambata 20:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Politistii antidrog de la BCCO impreuna cu cei de la DIICOT Pitesti au reusit sa retina 4 membri ai unei grupari infractionale. Cei patru se ocupau cu traficul de droguri, iar printre ei era si un campion olimpic al Romaniei.

Razvan Tudosie, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Singapore din 2010 facea parte din aceasta grupare.

Cercetarile in acest caz au fost declansate in urma cu aproximativ doua luni, stabilindu-se ca gruparea actiona in Pitesti, dar si in alte localitati din judetul Arges.
 

"In urma cercetarilor demarate in urma cu aproximativ doua luni, s-a stabilit faptul ca gruparea actiona pe raza municipiului Pitesti si a altor localitati din judetul Arges. Membrii retelei procurau cantitati importante de cannabis si produse de tip ”etnobotanic” (in stare lichida sau purvelurenta) din Anglia, Slovacia, Olanda si Spania. Ulterior, acestia le combinau cu diferite substante, pentru a creste cantitatea, dupa care le portionau, le ambalau si le vindeau sub forma de doze", arata un comunicat al Politiei Romane.

POLITISTII AU RIDICAT 500 DE GRAME DE ETNOBOTANICE

In urma perchezitiilor, la autoturismele folosite de catre cei trei lideri ai gruparii, dar si la locuintele acestora, au fost descoperite 500 de grame de substante etnobotanice, 30 de grame de canabis, precum si ambalaje si instrumente folosite la portionarea si dozarea drogurilor.

Totodata, au fost ridicate sume mari in lei si valuta (60.000 de lei, 1.000 de euro, 500 de franci elvetieni, 300 de USD), precum si acte de identitate ale unor consumatori care nu aveau banii necesari pentru cumpararea drogurilor si lasau documentele drept garantie.

Sute de mii de americani au ieșit în stradă. Garda Națională a mobilizat 43.000 de angajați
BRAT