Sporturi

Toti fotbalistii se uita dupa ea! Sotia selectionerului Lituaniei este studenta si arata demential

Edgars Jankauskas are o iubita cu 18 ani mai tanara.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Noiembrie 2018, 16:29
Data actualizarii: Duminica 18 Noiembrie 2018, 10:08

Romania joaca cu Lituania la Ploiesti, iar oaspetii nu au niciun punct in grupa de Nations League. Daca pe plan profesional lucrurile nu merg foarte bine pentru selectioner, pe plan sentimental toate ii merg ca pe roate.

Selectionerul Edgars Jankauskas este cuplat cu Viktorija Staponaite, o studenta de 25 de ani. Este cu 18 ani mai tanara decat antrenorul Jankauskas.

  • Toti fotbalistii se uita dupa ea! Sotia selectionerului Lituaniei este studenta si arata demential

Cei doi formeaza un cuplu inca din 2014, iar blonda este apropiata de varsta cu copiii selectionerului. Iubita selectionerului a participat la un reality show in Lituania. Aceasta a absolvit Facultatea de Studii Internationale de Afaceri din cadrul Universitatii din Vilnius, iar in prezent este studenta la master.

"O apreciez pe Viktorija nu doar pentru ca este frumoasa. N-as fi fost niciodata cu o femeie doar pentru asta. Tineretea si frumusetea ei nu au fost factori decisivi. Diferenta de varsta pentru oamenii traditionali pare enervanta. Viktorija este matura, distractiva si educata", a declarat selectionerul pentru presa din tara natala.

Acesta a mai fost castatorit de 2 ori si are doi baieti. Unul de 22 de ani si altul de 18 ani.

Partida dintre Romania si Lituania se joaca astazi de la ora 21:45 si este transmis in direct de PRO TV.

Modifică setările cookies