GESTUL neasteptat facut de Messi! Are un plan mare pentru cel mai tare EVENIMENT de la Madrid! Cum i-a cucerit pe spanioli:

Lionel Messi Jocurile Olimpice Madrid Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Septembrie 2013, 12:57
Data actualizarii: Miercuri 04 Septembrie 2013, 12:56

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Tocmai aterizat in Buenos Aires, Lionel Messi a vrut sa isi arate sprijinul neconditionat si s-a alaturat campaniei de sustinere a candidaturii orasului Madrid pentru organizarea Jocurilor Olimpice de vara din anul 2020.

La evenimentul ce a avut loc la sediul Federatiei argentiniene de fotbal de la Buenos Aires a participat si presedintele comitetului olimpic spaniol Alejandro Blanco.

"Messi nu a refuzat niciodata sa sprijine candidatura orasului Madrid pentru organizarea Jocurilor Olimpice. Nu a fost nicio problema din partea lui. Pentru noi de altfel este o mare onoare pentru ceea ce simbolizeaza ca sportiv si ca persoana", a spus Blanco, citat de Marca.

Messi nu este singurul sportiv care sustine orasul Madrid. Boxerul Maravilla Martinez, votat cel mai bun in anul 2012 si care locuieste la Guadalajara, a vrut sa se intoarca special la Buenos Aires pentru a se alatura campaniei.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!