Sporturi

Spectacolul SuperBowl a cucerit din nou America: New England Patriots, come back de senzatie. Un roman a castigat 2 milioane $

New England Patriots a castigat pentru a cincea oara in istoria sa finala Ligii profesioniste de fotbal american (NFL) - Super Bowl -, cel mai important eveniment sportiv al anului in Statele Unite, invingand cu 34-28 dupa prelungiri formatia Atlanta Falcons, duminica seara pe stadionul NRG din Houston (Texas), in fata a 77.054 spectatori.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2017, 08:59
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2017, 09:16

Patriots a reusit cu aceasta ocazie cea mai spectaculoasa rasturnare de scor din istoria Super Bowl-ului, obtinand victoria dupa ce a fost condusa cu o diferenta de 25 de puncte (28-3) in cel de-al treilea sfert al partidei. 

Cel mai valoros jucator al finalei (MVP) a fost desemnat coordonatorul de joc al lui New England, Tom Brady (39 ani), care a devenit cu aceasta ocazie primul "quarterback" care a castigat de cinci ori in cariera sa Super Bowl-ul, in cinci finale disputate. 

Antrenorul lui Patriots, Bill Belichick, si-a trecut la randul sau in palmares al cincilea titlu de campion al NFL, fiind primul tehnician care reuseste aceasta performanta. 

La pauza meciului a avut loc traditionalul spectacol de Super Bowl, sustinut anul acesta de diva pop Lady Gaga, care a facut un apel la toleranta si incluziune, interpretand cateva melodii cu iz patriotic, precum "God Bless America" sau "This Land is Your Land", pe langa succesele sale "Born This Way" si "Just Dance". 

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, care a pronosticat victoria formatiei New England Patriots inaintea finalei, a salutat, printr-un mesaj postat pe Twitter, "incredibilul come-back al lui Patriots".

Romanul Dave Oancea a luat 2 din 5 milioane $

Unul dintre cei mai cunoscuti pariori de peste ocean, "Vegas Dave", Dave Oancea pe numele sau, a pierdut sansa de a castiga 5 milioane de dolari la pariuri.

Oancea a mizat mai multe bilete pe finala SuperBowl si putea incasa pana la 5 milioane de dolari.

Acesta a mizat insa pe invinsi, astfel ca nu s-a ales cu potul cel mare.

Totusi, el a spus pe Facebook ca a castigat 2 milioane de dolari.

Modifică setările cookies