sondaj Momentul anului Sporturi

SONDAJ: Voteaza momentul anului! Ce performanta a impresionat cel mai mult in 2014?

Alege momentul anului pe www.sport.ro! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Decembrie 2014, 13:03
Data actualizarii: Luni 29 Decembrie 2014, 22:36

2014 a fost un an plin de momente memorabile pentru sportul romanesc.

Steaua a fost eliminata din Champions League de Cosmin Moti, care s-a transformat in portar pentru cateva minute si a reusit sa apere doua lovituri de la 11 metri si sa isi elimine rivalii. A fost un moment unic in fotbal, care a facut inconjurul lumii. Moti a devenit erou la Ludogorets, care va boteza o tribuna la stadion cu numele fundasului roman.

Simona Halep a avut un an magic, incheiat cu o victorie de vis in fata Serenei Williams la Turneul Campioanelor fara drept de apel, 6-2; 6-3. Halep a ajutat-o pe americanca sa se califice mai departe, iar apoi cele doua s-au intalnit in finala, unde Williams si-a luat revansa.

In aceasta toamna, echipa nationala s-a despartit de Victor Piturca, cel care a ales milioanele arabilor de la Al Ittihad. Anghel Iordanescu a revenit dupa 10 ani pe banca nationalei si a facut-o cu succes. A castigat cu 2-0 in fata Irlandei de Nord, iar Romania conduce grupa de calificare la EURO 2016. Nationala a urcat pana pe locul 15 in clasamentul FIFA in urma rezultatelor din acest an.

Stelistul Claudiu Keseru a avut cel mai bun an din cariera sa, cu un numar impresionant de goluri marcate in toate competitiile. Keseru a reusit o performanta unica in fotbal in partida cu Pandurii, 6 goluri cu care a ajuns in presa internationala si pe site-ul UEFA.

Handbalul romanesc a intrat in declin in ultimii ani, dar in ciuda problemelor financiare, nationala U18 a reusit o performanta uriasa, care ne da sperante pentru viitor. Junioarele au cucerit titlul mondial, primul dupa 10 ani pentru orice sport de echipa din Romania!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies