VIDEO Rihanna, din nou însărcinată, concert exploziv în pauza de la Super Bowl! Kansas City Chiefs a făcut spectacol

super bowl Kansas City Chiefs Patrick Mahomes Philadelphia Eagles rihanna Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 08:37
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 08:43

Kansas City Chiefs a învins Philadelphia Eagles, după o revenire spectaculoasă, şi a câştigat Super Bowl 57.

Echipa Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl pentru a doua oară în patru ani şi a treia oară în istoria sa, după ce s-a impus, scor 38-35 în faţa formaţiei Philadelphia Eagles.

Chiefs au reuşit să revină şi să se impună la Super Bowl 57 de la Phoenix, după ce erau conduşi cu 27-21 înainte de ultimul sfert.

Patrick Mahomes, MVP

Dar, în ciuda şchiopătării după agravarea unei accidentări la gleznă, fundaşul Patrick Mahomes şi antrenorul Andy Reid au fost artizanii revenirii în faţa a peste 67.000 de persoane.

Mahomes, care a fost desemnat cel mai valoros jucător al sezonului pentru a doua oară săptămâna trecută, a devenit, la 27 de ani, primul jucător din 1999 care a câştigat titlul de MVP, Super Bowl-ul şi MVP Super Bowl în acelaşi sezon.

Duelul fraților Kelce + alte premiere în Super Bowl

A fost atât un Super Bowl istoric, cât şi rar. A fost primul Super Bowl în care au fost doi quarterback de culoare, Mahones şi Jalen Hurts, şi  doi fraţi în echipe adverse, şi anume Travis Kelce, la Kansas, şi fratele său mai mare Jason, la Eagles.

Şi a fost rar pentru că a prezentat cele mai bune două echipe ale sezonului şi cei mai buni doi jucători - Mahomes şi Hurts.

Kansas City, al treilea succes după cele din 1970 și 2020

A fost prima dată când capul de serie din fiecare conferinţă a ajuns la Super Bowl din 2018 - când Eagles i-au învins pe New England Patriots cu 41-33.

Acesta este finala Super Bowl cu cel mai mare scor de atunci. Kansas City a mai câştigat Super Bowl în 1970 şi 2020.

Rihanna a făcut show în pauză

Rihanna a susţinut un spectacol exploziv la pauza de la Super Bowl 57, iar după acesta The Hollywood Reporter a anunţat că superstarul din Barbados este însărcinată din nou.

Rihanna a cântat şi a dansat pe o serie de hituri ale ei la State Farm Arena din Glendale, Arizona, unde Kansas City Chiefs a învins Philadelphia Eagles.

Rihanna a interpretat hituri bine cunoscute precum „We Found Love”, „Where Have You Been”, „Diamonds” şi „Work” şi chiar a dat de înţeles că este însărcinată în timpul spectacolului, care a fost în vogă pe reţelele de socializare duminică.

Rihanna şi rapperul A$AP Rocky mai au un băieţel de 9 luni, precizează news.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!