Neymar a rupt tacerea dupa acuzatia ca SIMULEAZA in permanenta! Declaratie surprinzatoare a starului lui PSG: "M-a pus pe ganduri!"

Neymar a rupt tacerea dupa acuzatia ca SIMULEAZA in permanenta! Declaratie surprinzatoare a starului lui PSG: "M-a pus pe ganduri!"

Cel mai scump jucator din toate timpurile a primit critici dure dupa Campionatul Mondial din 2019.

Campionatul Mondial din Rusia putea fi marea ocazie a lui Neymar sa ajunga la nivelul lui Leo Messi si Cristiano Ronaldo, cei care au dominat ultimul deceniu din fotbal. In schimb, brazilianul nu a reusit sa impresioneze, fiind criticat pentru faptul ca a exagerat in multe randuri caderile pe gazon.

Intr-un interviu pentru Globo, Neymar admite ca si-a pus la indoiala propriul comportament dupa ce a vazut opiniile oamenilor: "Am inceput sa ma uit la toate fazele mele de la Campionatul Mondial si m-am gandit: <<poate chiar se vorbeste atat pentru ca eu cu adevarat simulez?>>.

Cred ca a fost o vina exagerata pusa asupra mea. Dar ma asteptam la asta, mereu a fost asa pe parcursul carierei mele, nu? Stiu ca atunci cand Brazilia pierde, greutatea infrangerii va pica pe spatele meu" a spus Neymar.

Brazilianul a mai recunoscut ca este tentat sa mearga in viitor la Real Madrid.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul UE pentru a-şi rezerva toate vaccinurile anti-Covid produse în Europa
BRAT

Modifică setările cookies