PSG, vanzari record de tricouri: colectia "PSG Jordan" vinde peste 1 milion de tricouri sezonul asta

Autor: Sport.ro
Luni 04 Martie 2019, 14:57

	PSG, vanzari record de tricouri: colectia "PSG Jordan" vinde peste 1 milion de tricouri sezonul asta

Cu 1 milion de tricouri vandute intr-un sezon, PSG se aseaza la masa bogatilor. Doar Manchester United, Real Madrid, Barcelona si Bayern Munchen vand atat de mult.

Pentru cluburile mari, numarul de tricouri vandute intr-un sezon este o sursa importanta de bani, dar si un motiv de mandrie, un barometrul cu care se masoara popularitatea in lume.

Dupa transferurile pe sute de milioane de euro din ultimii ani, PSG a cucerit multe piete si are fani in toata lumea.

O miscare inspirata a oamenilor de marketing de PSG a avut loc vara trecuta, atunci cand clubul din capitala Frantei a lansat colectia de tricouri "PSG x Jordan", sub marca Nike, punand astfel la aceeasi masa doua branduri uriase - PSG si Michael Jordan.

"Pentru mine, Jordan este sinonimul spectacolului in sport", a comentat Neymar initiativa clubului.

1 milion de tricouri vandute


Pentru prima data in istoria clubului, PSG va depasi in acest sezon 1 milion de tricouri vandute, o performanta reusita pana acum doar de cluburile gigant ale Europei, ca Manchester United, Barcelona, Real Madrid sau Manchester United, scrie publicatia Calcio Finanza.

Ca o comparatie, in sezonul 2011-2012 PSG vindea doar 250.000 de tricouri.

Sezonul trecut, PSG a vandut 800.000 de tricouri si a incasat 55 de milioane de euro. In Statele Unite, cresterea numarului de tricouri vandute a fost de 470% fata de sezonul 2016-17.

Alina Bica, condamnată definitiv la 4 ani de închisoare cu executare, a fost prinsă de poliţişti în Italia
BRAT